Što želiš u Zoni u novoj sezoni?

20_06_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Katarina Vušković
Što želiš u Zoni u novoj sezoni?

Info zona provodi anketiranje o interesu za događanja u novoj sezoni Kluba Zona. Prilika je to da sami korisnici sudjeluju u izboru edukacija, predavanja, tematskih druženja i drugih događanja namijenjenih kvalitetnom provođenju slobodnog vremena mladih.

Info zona provodi anketiranje o interesu za događanja u novoj sezoni Kluba Zona. Kratka anonimna anketa dostupna je na klub.infozona.hr. Prilika je to da sami korisnici sudjeluju u izboru edukacija, predavanja, tematskih druženja i drugih događanja namijenjenih kvalitetnom provođenju slobodnog vremena mladih.

- Pomozi nam kreirati program kluba Zona u sezoni 2016./2017. i reci nam svoje favorite sa liste želja. Reci nam što želiš u Zoni u novoj sezoni. Bude li dovoljno zainteresiranih, događanje će se realizirati u periodu od rujna 2016. do lipnja 2017. godine. Možda će za sudjelovanje biti potrebna rezervacija mjesta, no ti ćeš među prvima saznati točan termin. Sudjelovanje će u svakom slučaju biti besplatno - poručuje Goran Biličić, voditelj Kluba Zona.

Info zona aktivnosti kluba za mlade provodi već deset godina. Posljednjih godina u realizaciji programa Kluba Zona sudjeluje nekoliko desetaka suradnika, pojedinaca i različitih organizacija, te se u sezoni realizira gotovo tisuću sati besplatnog programa za mlade i skoro stotinu različitih jednodnevnih i višednevnih edukacija, izložbi, predavanja i tematskih druženja.

NATJEČAJI ZA HONORARNE SURADNIKE, IZLAGAČE I VOLONTERE

Otvorena su tri natječaja! Do kraja rujna otvoren je natječaj za održavanje grupne ili individualne izložbe u klubu Zona u 2018. godini, natječaj za honorarne suradnike u realizaciji programa kluba Zona otvoren je do kraja lipnja, a natječaj za volontere koji će biti angažirani na čak osam volonterskih pozicija u klubu Zona otvoren je do kraja listopada.

Prijavnice za natječaje dostupne su na klub.infozona.hr, a više informacija na Facebook stranici Kluba Zona.