Na Rivi od klapa do Molestersa

04_07_2012 / 15:56h
Na Rivi od klapa do Molestersa

U srpnju je zaživjela i pozornica na splitskoj Rivi – nastupat će klape, Kulturno umjetnička društva, ali i bendovi poput The Bambi Molesters, Stampedo, Belfast Food, Ti Ritu Piri Pip...

U srpnju je zaživjela i pozornica na splitskoj Rivi – nastupat će klape, Kulturno umjetnička društva, ali i bendovi poput The Bambi Molesters, Stampedo, Belfast Food, Ti Ritu Piri Pip... Dodatak događanjima pod nazivom Spli'ski litnji koluri bit će i program u Dioklecijanovim podrumima – sve do kraja rujna, svakog petka, moći ćete doživjeti Čari klasične glazbe.

Prvog srpanjskog utorka na Rivi se predstavilo Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo, već u četvrtak (05.07.) nastupa KUD Filip Dević, a u utorak (10.07.) KUD Brodosplit. Do kraja mjeseca svi KUDovi će još dva puta nastupiti na Rivi te jednom u jutarnjem terminu u Podrumima.

Klapska pjesma rezervirana je isključivo za srijedu – klapa Šušur nastupa 04., Iskon 11., Ježinac 18. i Šufit 25. srpnja.

Petkom, subotom i ponedjeljkom na Rivi će se održavati besplatni koncerti. Niz ovog petka započinje Belfast Food, iduće večeri ga je trebao nastaviti Small House Brown, ali će zamjenu odraditi Pacific Bullets, a u ponedjeljak po najavljenom rasporedu nastupa Marko Pecotić i Eci Peci Pec bend. Idući vikend u petak nastupa Ti Ritu Piri Pip, u subotu Stampedo, a u ponedjeljak keltsku glazbu donosi Tribute to Forgotten times. U petak, 20. srpnja nastupit će Beatles Revival, iduće večeri Ohio soul band, a nakon nedjeljne pauze Jah Warriors feat Obba Obba. Zadnji srpanjski koncertni vikend zaokružit će The Bambi Molesters, Ricardo Luque & Orkestar La Sonora Tropical te Harpoon Blues Band.