Stipendije za (bolje) zaposlenje

18_09_2012 / 12:51h
Stipendije za (bolje) zaposlenje

Učilište Algebra pokrenulo je projekt "Zajedno stvaramo vašu uspješnu karijeru" u kojem zainteresirani imaju mogućnost informatičke edukacije i pomoći u pronalaženju novog ili boljeg radnog mjesta.

Učilište Algebra pokrenulo je projekt Zajedno stvaramo vašu uspješnu karijeru u kojem zainteresirani imaju mogućnost  informatičke edukacije i pomoći u pronalaženju novog ili boljeg radnog mjesta. Program stipendija otvoren je za sve zainteresirane bez ikakvih preduvjeta, pri čemu će se prednost dati nezaposlenima, mladima do 25 godina, poduzetnicima početnicima i ženama starijim od 40 godina. 

Algebra je uspostavila i suradnju s njemačkim trening centrom GFN i njihovom agencijom za zapošljavanje YITP te će kandidati koji zadovolje uvjete otići na tromjesečnu edukaciju i probni rad u njihov školski centar.

U sklopu projekta održat će se i niz besplatnih otvorenih predavanja i radionica u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Dubrovniku.

Više informacija o projektu i prijavi možete pronaći ovdje.

Izaberi između dvadesetak edukacijskih programa

Zainteresirani mogu odabrati i prijaviti se za stipendiju za neki od dvadesetak edukacijskih programa iz područja informatike i poslovanja, pri čemu su u sklopu ove inicijative na raspolaganju i pojedini novi programi za koje se stipendije mogu dobiti po prvi puta. Zainteresirani za projekt Zajedno stvaramo vašu uspješnu karijeru mogu se prijaviti za programe 3D dizajna, administratora baza podataka, CAD specijalista, CCNA mrežnog profesionalca, ECDL operatora, grafičkog dizajnera, programera internet aplikacija, servisera osobnih računala, sistemskog i mrežnog administratora, specijalista za fotografiju ili video, te web dizajnera, ali i programe koji su namijenjeni stjecanju poslovnih vještina poput knjigovodstva, voditelja prodaje, specijalista za internet marketing i voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova.