Stipendije Zaklade Adris

03_05_2013 / 14:19h
Stipendije Zaklade Adris

Zaklada Adris dodjeljuje sredstva za stipendiranje uspješnih učenika, studenata, znanstvenika i inovatora te za realizaciju znanstvenih i istraživačkih projekata.

Zaklada Adris objavila je natječaj za 2013. godinu za dodjelu sredstava kroz dva programa među kojima se nalaze i stipendije za srednjoškolce i studente. U 2012. godini kroz ovakav natječaj Zaklada Adris dodijelila je više od 3 milijuna kuna potpora različitim pravnim i fizičkim osobama za stipendije ili društveno korisne programe i projekte.

Kroz program Znanje i otkrića ove godine Zaklada dodjeljuje sredstva za stipendiranje uspješnih učenika, studenata, znanstvenika i inovatora te za realizaciju znanstvenih i istraživačkih projekata. Programom Stvaralaštvo, Ekologija, Baština i Dobrota pružit će se potpora umjetničkom stvaralaštvu i umjetnicima, projektima koji pridonose zaštiti i očuvanju hrvatske izvornosti te humanitarnim projektima i pomaganju djece bez roditelja.

Prijave s pripadajućom natječajnom dokumentacijom se do 25. svibnja 2013. šalju poštom ili apliciraju putem weba gdje se mogu pronaći i sve detaljnije informacije o natječaju kao i prijavni obrasci.

www.adris.hr