Stažiraj u Njemačkoj

07_11_2012 / 15:17h
Stažiraj u Njemačkoj

U sklopu programa "Internship Programme for the German Business", koji podupire Njemačka Savezna Vlada, objavljen je natječaj za stažiranje u vodećim njemačkim tvrtkama.

U sklopu programa "Internship Programme for the German Business", koji podupire Njemačka Savezna Vlada, objavljen je natječaj za stažiranje u vodećim njemačkim tvrtkama u periodu od 3 do 6 mjeseci. Tvrtke djeluju u raznim područjima od agrikulture, energetike, elektronske industrije, bankarstva, inženjerstva, prometa, okoliša, kemije, medija/novinarstva, IT/telekomunikacije i drugih. Stažiranje će početi u lipnju ili srpnju 2013. godine.

Prijaviti se mogu studenti i nedavno diplomirani čiji su se studiji fokusirali na poslovanje/ekonomiju, inženjerstvo ili novinarstvo iz Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije i Kosova, ne starije od 30 godina i sa vrlo dobrim znanjem njemačkog i/ili engleskog jezika.

Stažisti će dobiti mjesečnu naknadu, osiguran smještaj i osiguranja. Program također pruža i tečaj njemačkog jezika i četverodnevni uvodni program u Berlinu prije početka stažiranja.

Rok za prijavu je 19. studenog 2012. godine.

mladiinfo.com