Stand up radionica Marine Orsag

08_01_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Stand up radionica Marine Orsag

Poznata hrvatska stand up komičarka Marina Orsag od 14. siječnja će u Klubu Zona održati intenzivnu četverodnevnu stand up radionicu Studija Smijeha. Sudjelovanje je besplatno, no potrebna je rezervacija.

Poznata hrvatska stand up komičarka Marina Orsag od subote, 14. siječnja, u Klubu Zona će održati intenzivnu četverodnevnu stand up radionicu Studija smijeha. Sudjelovanje je besplatno, no potrebna je rezervacija mjesta putem prijavnice na klub.infozona.hr.

>> Pročitaj program Kluba Zona u siječnju

Ne tako davno Marina je uvrštena među deset najboljih stand up komičarki svijeta te će duhoviti mladi Splićani i Splićanke treću godina za redom imati priliku učiti od najbolje. Neki od njih će u srijedu, 18. siječnja, javnim nastupom u klubu Ghetto, ozbiljno iskoračiti prema hrvatskoj stand-up sceni te dobit priliku i za nastavak suradnje sa Studijom smijeha.

Šestosatni termin radionice u subotu će početi u 16 sati, u nedjelju u podne, a u ponedjeljak i utorak radionica će se održati od 18 do 21 sat. Obuhvatit će teorijski, tekstualni, tehnički i glumački dio stand up komedije što će polaznicima omogućiti prepoznavanje i razvoj talenta.

Do sada je na radionicama u Zoni sudjelovalo više od 20 sudionika, a dio njih nastavio je suradnju sa Studijom smijeha, održao brojne nastupe te pokrenuo splitsku stand up scenu.