10 000 lipa za pobjednika!

25_10_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: SplickaScena
10 000 lipa za pobjednika!

- Open Mic je idealna prilika da testirate svoje mogućnosti, probate nasmijati i zainteresirati ljude, podijelite s njima svoja iskustva, poglede na svijet ili pak životne problema te okusite terapijsku moć ovoga katarzičnog iskustva - poručuju iz SplickeScene.

Ovoga ponedjeljka u Split Circusa održat će se prva ovosezonska večer otvorenog mikrofona - nova prilika da se svi zainteresirani po prvi put okušaju u stand-upu ili nastave svoj već započeti komičarski put.
Ako nemaš komičarske aspiracije, možeš kao član publike pomoći u stvaranju scene - tvoj glas odlučuje o pobjedniku večeri!
- Open Mic je idealna prilika da testirate svoje mogućnosti, probate nasmijati i zainteresirati ljude, podijelite s njima svoja iskustva, poglede na svijet ili pak životne problema te okusite terapijsku moć ovoga katarzičnog iskustva. Na vama je da date otvorenom mikrofonu značenje. Donesite nam originalnost i inovativnost. Nasmijte nas. Mi obećavamo da neće biti kao na talent showu, jer je glavni žiri - publika! - poručuju iz kolektiva SplickaScena.

Prijave u inbox SplickaScena ili na [email protected]

Pravila
- Broj komičara po večeri je ograničen, tako da je prijave najbolje obaviti što prije.
- Potrebno je imati do 7 minuta autorskog materijala. Plagiranje ne toleriramo. A poprilično smo dobro upoznati sa opusima svjetskih stand up komičara.
- Nemojte pričati viceve, za ime Božje.
- Nemojte vrijeđati publiku. U slučaju ekscesa, voditelj večeri vas ima pravo udaljiti od pozornice.
- Po završetku večeri, voditelj na temelju skupljenih glasova publike proglašava pobjednika.
- Pobjednik večeri dobija novčanu nagradu u iznosu od 10 000 hrvatskih lipa!