Srednjoškolcima 1000 kn za filmić

02_04_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Pixabay
Srednjoškolcima 1000 kn za filmić

Info zona traži grupu srednjoškolaca koja će za 1000 kuna snimiti najbolji kratki video uradak o aktualnima izazovima Generacije Z.

Info zona traži grupu srednjoškolaca koja će za 1000 kuna snimiti najbolji kratki video uradak o aktualnim izazovima Generacije Z. Za početak, dovoljno je imati bilo koji uređaj s kamerom i do 15. travnja zainteresiranu peteročlanu grupu prijaviti putem prijavnice dostupne na infozona.hr/prijava.

- Prijavljene grupe dobit će zadatak u svojim domovima snimiti video materijale koji aktualiziraju promišljanja srednjoškolaca o aktualnoj borbi protiv pandemije, utjecaju na kvalitetu života, obrazovanje i navike te razmišljanja o budućnosti i ulozi mladih u društvenim izazovima uzrokovanih pandemijom. Za potrebe komunikacije, snimanja i razmjene materijala moći će koristiti dostupne online servise i kamere svojih mobitela, laptopa i slično, a imat će osiguranu online mentorsku podršku u čemu će im koristiti i moje desetogodišnje producentsko iskustvo na filmovima, serijama i reklamama - objašnjava Anđela Prnjak iz Info zone, ističući da će grupa koja najbolje obavi zadatak dobiti nagradu u iznosu 1000 kuna.

Poziv je dio aktivnosti koje Info zona relizira u sklopu projekta Gradimo Dom zajedno kojeg provodi Platforma Doma mladih.