Talk music show Srce u Zoni

27_10_2016  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Udruga Srce
Talk music show Srce u Zoni

U svojevrsnom talk music showu Srce u Zoni gostovat će članovi Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce. Voditelji će razgovarati s gostima, a publika će imati priliku i upoznati njihove talente...

U svojevrsnom talk music showu Srce u Zoni gostovat će članovi Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce. Show će se od 30. listopada održavati svake nedjelje u 18 sati u Klubu Zona.

>> Lajkaj Klub Zona i prati još jednu bogatu sezonu događanja!
>> Posjeti klub.infozona.hr


- Voditelji će sa gostima razgovarati o temama iz svakodnevnog života, njihovim izazovima i uspjesima, a publika će imati priliku i upoznati njihove glazbene, glumačke i recitatorske talente - kazao je Mario Bavčević iz Udruge Srce, najavljujući ovaj show kao novi iskorak za članove udruge nakon što su osvojili javnost izvedbama mjuzikla Srce na sceni.

Prva večer bit će nešto drugačija te će Mario s kolegicom Snježanom Ćatović  najaviti buduće goste te predstaviti cjelokupni rad i nove velike planove Udruge Srce.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.