Srce u Zoni: Srce na sceni

02_12_2016  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Udruga Srce
Srce u Zoni: Srce na sceni

Šesto izdanje talk music showa Srce u Zoni bit će posvećeno hit mjuziklu Srce na sceni. Gostima će se putem video veze pridružiti i redatelj predstave, Slavko Sobin, a spektakl kakav se sprema upotpunit će posebni gosti iz Udruge Sindrom Down Split.

Šesto izdanje talk music showa Srce u Zoni bit će posvećeno hit mjuziklu Srce na sceni i održat će se u nedjelju, 4. prosinca, u 18 sati u Klubu Zona. Gostima će se putem video veze pridružiti i redatelj predstave Slavko Sobin.

- Voditelj večeri bit će glumac Vicko Bilandžić, a uspomene i anegdote s nama će podijeliti Antonio Čović koji u mjuziklu ima ulogu Managera, zatim Mario Kero, Jerolim Runjić, Marko Vukašin te kultne koke Petra Hrgović i Ivana Babnik. Spektakl kakav se sprema upotpunit će posebni gosti Ivan Tandara i Marina Kasalo iz Udruge Sindrom Down Split - najavljuje Mario Bavčević iz Udruge Srce.

Srce u Zoni održava se svake nedjelje u 18 sati u Klubu Zona. Članovi udruge Srce s voditeljem razgovaraju o temama iz svakodnevnog života, njihovim izazovima i uspjesima, a publika ima priliku i upoznati njihove glazbene, glumačke i recitatorske talente.