Uskoro počinje festival Voi’sa

31_07_2013 / 12:44h
Uskoro počinje festival Voi’sa

U Supetru se sprema 4. izdanje festivala Voi’sa koji će vas oduševiti mnogobrojnim gostovanjima: Andy Smith feat. Mc Honeybrown, Lefto, Soulparlor, Jazzanova Dj Set by Alex Barck...

U Supetru se od 2. do 4. kolovoza sprema 4. izdanje festivala urbane glazbe Voi’sa koji će vas oduševiti mnogobrojnim gostovanjima. Tako će vam na glavnoj pozornici, točnije u Benny’s Baru, petak učiniti nezaboravnim Andy Smith feat. Mc Honeybrown, subotu Lefto i Soulparlor, dok će čast zatvaranja festivala Voi’sa imati Jazzanova Dj Set by Alex Barck. Na beach partyjima koji se održavaju na plaži Tri mosta Irante, od 17 do 21 sat, dobro će vas zagrijati Kid Va, Bocca Sofistifunk, Duda Dudes, Zero, Marinac Q Master, Ishfa William Collins, HrWoe, Mj-Sunshine, Scarhead, Dzimbaka. S obzirom na to da dobar tulum ne može proći bez after partyja, on će se održati u nedjelju od 3 do 6 sati na tajnoj lokaciji s gostom iznenađenja.

>> Veeeliki popis festivala, fešti i koncerata

Ako slučajno propustite kupiti festivalsku ulaznicu po 75kn, dnevne su ulaznice 35 kn a moći će se kupiti na ulazu Benny’s Bara prije ili tijekom festivala. Festivalske ulaznice će se, osim u Benny’s Baru i u Mič stylingu u Splitu, na adresi Nepotova 4.

Osim što se ne morate brinuti za kvalitetu glazbe ni za svoj džep, ne morate se brinuti ni za prijevoz. Prvi trajekt iz Supetra za Split kreće u 5 ujutro, dok je zadnji iz Splita za Supetar u ponoć, a u međuvremenu svakih sat vremena postoji veza kojom putovanje traje 45 minuta. Za one koji kreću iz Zagreba, odlična je vijest da u Supetar svakodnevno direktno bus Autotrans Rijeka s polaskom u 23:30 iz Zagreba.

www.voi-sa.com