Sprema se Tramontana!

26_07_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Tramontana / Press
Sprema se Tramontana!

Serija koncerata u splitskom Ljetnom kinu Bačvice počinje 30. srpnja, kad nastupaju The Bambi Molesters, Pavel, The Fogsellers I Feredon.

Ovu subotu, 30. srpnja, Ljetno kino Bačvice u Splitu otvara vrata prvom izdanju seriji koncerata pod imenom Tramontana.
Tramontana će ovo ljeto u četiri izdanja publici predstaviti preko šesnaest izvođača iz regije.

Na prvom izdanju: The Bambi Molesters, Pavel, The Fogsellers I Feredon

Tramontana kreće u subotu od 17 h, a već u 18 h na pozornicu stupa dubrovački sastav Feredon. Četveročlani sastav glazbu koju stvara bazira na spoju new grungea i power funka, a za sebe kažu da su prvi bend na svijetu koji je uspio stvoriti kvalitetan zvuk Yamaha instrumentima. Nakon njih, u večer će publiku uvesti The Fogsellers, šibenski sastav koji elektronsku glazbu obogaćuje instrumentima uživo. Lideri radijskog etera, Pavel, i ovo ljeto stižu u Split. Nakon višestrukih nominacija i osvojenih Porina, ponovno dolaze oduševiti i rasplesati splitsku publiku. Večer će zatvoriti sisački The Bambi Molesters, jedan od rijetkih hrvatskih sastava koji je ostvario izuzetan uspjeh izvan granica Hrvatske, što potvrđuje i činjenica da nakon Splita kreće na turneju po Finskoj i Austriji.

Stižu i Elemental, TBF, Lollobrigida...

Na ostala tri izdanja Tramontane ovo ljeto nastupit će i Elemental, TBF, Kuzma i Shaka Zulu, Lollobrigida, Shutka Roma Rap, Sara Renar i ostali. Kompletan line-up dostupan je na službenoj Facebook stranici.

Ulaznice su u pretprodaji te ih je moguće nabaviti preko online servisa za prodaju ulaznica www.croatia-tickets.com ili u café baru To Je To (Tome Nigera 2, Split). Na sam dan koncerta, ulaznice će biti moguće kupiti na blagajni Ljetnog kina Bačvice od 16 h.