Spoj iluzije i komedije

27_03_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Studio smijeha
Spoj iluzije i komedije

Studio Smijeha u Academia Club Ghetto dovodi Magicomedy show. Magicomedy show održava se u srijedu 29.3. s početkom u 20:30.

Od kada postojimo na ovoj zemlji, dvije stvari nas najviše fasciniraju: postojanost nadnaravne više sile i ljudska glupost.

Ponukani željom da ih otkrijemo svijetu, okupili smo tri mudraca i stvorili jedinstveni show koji će objasniti ove dvije pojave pomoću magije i komedije! Svaki od naših mudraca posebni su na svoj način, a udruženi stvorit će ugrijanu atmosferu koja je ravna velikom prasku!

Poznati iluzionist Aryan Ivanković ove će večeri zadiviti publiku svojim iluzijama

Aryan svojim jedinstvenim stilom osvaja publiku po cijeloj regiji i Europi. On je iluzionist novoga doba koji radi iluzije iz bliza, sa kartama, lopticama, novčićima, sitnim predmetima, predviđanja, čitanjima misli itd. Njegov nastup sastoji se od manjih i većih iluzija, komedije i interakcije sa publikom.

Ugrijanu atmosferu stvoriti će voditelj večeri, mladi komičar Goran Vinčić Vinča, student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. Visok metar i osamdeset i sedam, težak preko sto kila, hiperaktivan i umiljat. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebooku. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna promijeniti. Za sebe voli reći da je ekstravagantan, neizrevilizibiziran i eventualan komičar.

Komičar koji pjeva i pjevač koji svira je Josip Joža Vrban. Ljudi koji ga ne znaju zovu ga Dugi zbog centimetara ili Žuti zbog Prosinečkog. Na instagramu je gudbajs ili zato što ima dobar bicikl ili zato što ima dobar bass. Zovu ga i Vrba zbog prezimena, a Joža je od vrtića.

Cijena ulaznica iznosi 40 kn, a program počinje u 20:30.