Odgođene splitske litnje maškare!

21_06_2013 / 14:29h
Odgođene splitske litnje maškare!

Kažu stari Splićani da ne pamte ovakve vrućine, ali ni da je Split imao ljetne maškare. E, pa (od) ovog ljeta ih ima! Nesvakidašnju noć će glazbom, vatrom, akrobacijama i plesom obogatiti tribal fusion cirkusanti – uz dodatak trasha i maškara...

SummerCarnival se odgađa radi kise koje zovu veceras a koja onemogucava nas program na platou.

Kažu stari Splićani da ne pamte ovakve vrućine, ali ni da je Split imao ljetne maškare. E, pa (od) ovog ljeta ih ima! U ponedjeljak (24.06.), večer prije neradnog utorka, na platou ispred O'Hare nesvakidašnju splitsku ljetnu noć će glazbom, vatrom, akrobacijama i plesom obogatiti tribal fusion cirkusanti – uz dodatak trasha i maškara!

DJ Flex i DJ Sunny bit će zaduženi za summer trash glazbeni dio večeri, a Saraswati & Movimiento de la Nada su pripremili atraktivan program uz zračne akrobacije, tribal bellydance, žongliranje te capoeira i odissi ples živopisnih plesačica i plesača.

Ulaznica je 20 kuna, a maškarane maškare imat će poseban tretman. Ljeto je, ograničenja ne postoje – budi ono što ti najbolje pristaje i postani dio početka tradicije ;)

NOVO: Zbog najavljene kiše maškarani program se odgađa :(