Splitska.tiramola traži postav

30_11_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Splitska.tiramola
Splitska.tiramola traži postav

Raspisan je natječaj za trinaestu "Splitsku.tiramolu", tradicionalnu godišnju izložbu fotografija mladih fotografa. Najbolji radovi će i ovog puta biti izloženi u prostoru Galerije fotografije Fotokluba Split. Sve fotografije koje budu odabrane za postav izložbe uz dozvolu autora prodavati će se na humanitarnom buvljaku "A di si ti?" udruge "MoSt". Rok za prijavu je 8. prosinca.

 Udruga "Splitski portal" raspisala je natječaj za trinaestu "Splitsku.tiramolu", tradicionalnu godišnju izložbu fotografija mladih fotografa, a prijave se zaprimaju do 8.prosinca 2018.godine.

Radovi najboljih mladih fotografa (profesionalaca i amatera) i ovoga puta izložit će se u prostoru Galerije fotografije Fotokluba Split od 14. do 30. prosinca 2018., a postav će uz predstavnika organizatora i Fotokluba Split birati Đordana Barbarić, predsjednica "MoSt-a", udruge koja ove godine slavi 20. rođendan.

"Splitska.tiramola" i ovog puta ima humanitarni karakter, jer sve fotografije koje budu odabrane za postav izložbe uz dozvolu autora prodavati će se na humanitarnom buvljaku "A di si ti?" udruge "MoSt", ispred HNK 15. prosinca 2018., u sklopu kojeg se već tradicionalno u mjesecu prosincu prikuplja pomoć za najugroženije skupine sugrađana.
Mladi kreativci, zavirite u svoje foldere i memorijske kartice i do 8. prosinca pošaljite svoje radove, pa makar imali i samo jedan moment zabilježen fotoaparatom, a za kojeg vjerujete da je nešto vrijedno pokazivanja javnosti.

Prije slanja provjerite pravila "Splitske.tiramole":
- prijavljene fotografije ISKLJUČIVO su snimljene u Splitu, i nisu starije od dvije godine (pritom ne tražimo klasične razglednice, već zanimljive momente, portrete, detalje, događaje koji su obilježili godinu...).
- fotografije trebaju biti u JPEG formatu, 45 cm (300 dpi) po dužoj stranici
- fotografije imenovati na sljedeći način: prva dva slova imena i prezimena i naziv fotografije (npr.: Ivan Matić – Zalazak sunca – > Iv-Ma – Zalazak sunca)
- može se poslati najviše pet fotografija (isključivo putem online servisa za prijenos velikih datoteka, Jumbo mail ili Wetransfer link)
- natječaj je namijenjen mladima (30. rođendan navršavaš najkasnije 31.12.2018. godine)
- u mailu pošalji i svoje podatke (ime i prezime, godinu rođenja, broj mobitela, naziv svake od fotografija)
- odgovoriti na pitanje: pristaješ li da se tvoje odabrane fotografije prodaju u sklopu humanitarog buvljaka "A di si ti?": DA ili NE?
- pošaljite mail u kojem će biti umetnut link na fotografije zajedno s vašim osobnim podacima na e-mail adresu: [email protected]

Rok za prijavu: 8. prosinac 2018. u 23:59.

* Zaštita osobnih podataka:
Prijavom na 13.splitsku.tiramolu i slanjem fotografija autor daje suglasnost organizatorima za prikupljanje, obradu i pohranu osobnih podataka u svrhu provedbe fotografskog natječaja 13.splitska.tiramola. Podaci će se koristiti za identifikaciju fotografija te za obavijesti o rezultatima natječaja i otvaranju izložbe.
Prikupljeni podaci neće biti prosljeđivani trećim osobama.