Splitom vladaju maškare!

05_02_2013 / 17:33h  |  Foto: Rene
Splitom vladaju maškare!

Točno u podne ključ grada Splita iz ruku dogradonačelnika Jure Šundova preuzele su maškare koje će gradom vladati do pokladnog utorka. Vrhunac krnjevalskih događanja bit će u utorak navečer, 12. veljače, na tri lokacije.

Točno u podne ključ grada Splita iz ruku dogradonačelnika Jure Šundova preuzele su maškare koje će gradom vladati do pokladnog utorka. Našalio se Šundov da je putem do Pjace morao odbijati ponude političkih stranaka koje su se htjele domoći vlasti. U prve minute vlasti maškare su ušle uz nastup plesne skupinu Vruća čokolada i u društvu Faraona i Kleopatri iz Dječjeg vrtića Popaj.

Podsjetimo, u petak i subotu, 08. i 09. veljače, gradom će prodefilirati najmlađe maškare koje će zabavljati Damir Mihanović Čubi. Vrhunac krnjevalskih događanja bit će u utorak navečer, 12. veljače, na tri lokacije. Tratamenat o'maškar program je koji će uz evergreen glazbu , stare fotografije i gastronomsku ponudu na Pjaci vratiti uspomene na davna karnevalska vremena. Plesni klubovi iz Splita priredit će na Peristilu Bal o'maškar, plesnjak pod maskama. Tradicionalna povorka od HNK će preko Marmontove doći do Rive na kojoj će se proglasiti najbolja maska, presuditi Krnji i zabavljati uz Gustafe, Disco Inferno Magic 70 i Muddy Boots.