Split Mind poziva književnike

20_03_2014 / 10:37h  |  Autor: I. Z.
Split Mind poziva književnike

Časopis studenata Filozofskog fakulteta u Splitu, The Split Mind, objavljuje književni natječaj za kratku prozu i poeziju za sljedeći, 12. broj.

Časopis studenata Filozofskog fakulteta u Splitu, The Split Mind, objavljuje književni natječaj za kratku prozu i poeziju za sljedeći, 12.broj. Natječaj je otvoren za sve zainteresirane, osim za studente splitskog Sveučilišta, za koje je predviđen poseban natječaj.

Radovi ne smiju biti prethodno objavljivani, moraju biti napisani na hrvatskom jeziku. Osim toga,  jedna osoba može poslati najviše deset pjesama, i/ili tri priče dužine do 5 kartica (9000 znakova). Format teksta: font Times New Roman, veličina 12. Radovi moraju biti napisani u nekoj inačici programa MS WORD, a šalju se e-mailom kao privitak na adresu: [email protected], s naznakom Za natječaj. Uz priču ili pjesme potrebno je navesti ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, adresu elektroničke pošte i broj telefona.

Selekciju radova vrši uredništvo The Split Minda, u čijem su sastavu Filozofskog fakulteta u Splitu. Popis odabranih radova bit će objavljen do kraja srpnja.

Rok za prijavu: 15. svibnja 2014.