Split je dobio novi podcast U Zoni

10_01_2021  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
 Split je dobio novi podcast U Zoni

Udruga Info zona pokrenula je video podcast U Zoni, a poznati splitski komičari, Tomislav Primorac i Josip Škiljo ugostit će aktere pozitivnih priča i društvenih promjena u gradu Splitu.

Udruga Info zona pokrenula je video podcast U Zoni, a poznati splitski komičari, Tomislav Primorac i Josip Škiljo ugostit će aktere pozitivnih priča i društvenih promjena u gradu Splitu. Prvi gost podcasta je Dado Lelas iz udruge MoSt, splitski humanitarac, široj javnosti poznat i kao prvi glasnogovornik Torcide u povijesti.

U nešto manje od sat vremena razgovaralo se o Dadinom aktivizmu u mladosti, osnivanju prvih splitskih udruga, počecima i planovima udruge MoSt u radu s beskućnicima i mladima s problemima u ponašanju, a neizostavna tema bila je i Hajduk.

- Naši gosti su osobe koje su svojim aktivnostima pokrenule kotač pozitivnih društvenih promjena u gradu Splitu, a baš je Dado Lelas pravi primjer i ponosni smo što upravo s njim otvaramo prvu epizodu. Svake subote na YouTube kanalu podcasta U Zoni izlazit će nove epizode i nadam se da će ovaj podcast biti pravo osvježenje na sceni i da će motivirati i inspirirati mnoge - kazao je Goran Biličić iz Info zone.

Podcast U Zoni dio je projekta Društveni prilozi, financiranog kroz program Europske snage solidarnosti, a osim na službenoj YouTube stranici, sve vezano uz podcast može se pratiti na Facebooku, Instagramu i na web stranici infozona.hr/podcast.