Prijavi se na Speed faksing

14_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Katarina Vušković
Prijavi se na Speed faksing

Otvorene su prijave za informativno događanje Speed faksing. Kratkim individualnim razgovorima sa sadašnjim i bivšim studentima zainteresirani će dobiti priliku saznati i one informacije koje ne pišu na službenim stranicama fakulteta.

Na klub.infozona.hr do 23. studenog otvorene su prijave za informativno događanje Speed faksing koje će se održati u prosincu u Klubu Zona. Kratkim individualnim razgovorima sa sadašnjim i bivšim studentima zainteresirani će dobiti priliku saznati i one informacije koje ne pišu na službenim stranicama fakulteta. 

>> Prijavi se na Speed faksing - upoznaj faks o kojem razmišljaš!

- Saznaj koji je ispit najteži, na kojim predavanjima ne smiješ izostajati, koji se ispiti mogu položiti preko kolokvija, ali i koje pitanje u ovakvim prilikama moraš postaviti. Ovo neformalno i opušteno druženje može ti riješiti i dileme u izboru fakulteta - poručuje Maja Karačić, organizatorica događanja, te poziva prvenstveno maturante da u prijavnici na klub.infozona.hr napišu o kojim fakultetima razmišljaju kako bi im se osigurali najbolji sugovornici.