Španjolska, mladi, poduzetništvo

29_03_2016  |  Autor: Nana Novaković  |  Foto: Facebook
Španjolska, mladi, poduzetništvo

Trening Get Transnational održat će se u lipnju u španjolskoj Cercedilli a prioritet mu je stimuliranje poduzetničkog duha mladih. Sudionicima su pokriveni svi troškovi, a rok za prijavu je 8. travnja.

Get Transnational naziv je treninga za stručnjake za rad s mladima koji će se održati od 20. do 25. lipnja u Cercedilli u Španjolskoj.

Prioritet ovog treninga je promicanje razvoja europskih projekata i stimuliranje poduzetničkog duha mladih, kao i njihove kreativnosti kroz transnacionalne inicijative mladih u okviru Erasmus + programa u projektima suradnje s partnerima. Ciljevi treninga su spajanje europskih partnera koji su zainteresirani za razvoj inicijativa mladih vezanih uz poduzetništvo, stjecanje komunikacijskih vještina, timskog rada i upravljanja projektima međunarodne aktivnosti i umrežavanja, te razviti konkretne prijedloge za buduće projekte transnacionalne inicijative mladih.

Metodologija treninga bit će bazirana na neformalnoj edukaciji, a koristit će se različite metode za rad poput raznih prezentacija, igranja uloga, simulacija, debata, ispunjavanje samo-evaluacijskih upitnika, te mnoge druge.

Na treningu će sudjelovati 25 sudionika, a namijenjen je stručnjacima za rad s mladima, trenerima, liderima mladih i svim zainteresiranima za razvoj transnacionalne inicijative mladih. Svi troškovi sudjelovanja kao što su hrana, smještaj i put bit će osigurani, a za prijavu je potrebno kontaktirati Agenciju za mobilnost i programe EU.

Više o programu treninga na salto-youth.net.

Rok za prijavu: 8. travnja 2016.