O ekologiji i održivom razvoju

26_03_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
O ekologiji i održivom razvoju

Četvrta Sociološka večer u programu Kluba Zona u srijedu gostuje u Chillton baru. Imaginacija - splitsko društvo sociologa u goste dovodi Ranka Milića iz CEDRA-e, a tema predavanje je ekologija i održivi razvoj kroz obrazovanje.

Četvrta Sociološka večer u programu Kluba Zona u srijedu, 28. ožujka, u 20 sati gostuje u Chillton baru (Jadranska 1). Imaginacija - splitsko društvo sociologa u goste dovodi Ranka Milića iz CEDRA-e, a tema predavanje je ekologija i održivi razvoj kroz obrazovanje.

- Predavač će pričati o eko-društvenom poduzetništvu te iskustvima i projektima sa osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji su za cilj imali promicanja ekološke svijesti. Neki od brojnih projekata koje su proveli su Eko-društveni razvoj Velebitskog područja, Promicanje eko-društvenog poduzetništva za mlade SDŽ, Društveno-poduzetnički mozaik i projekti održivog turizma i održivog korištenja prirodne baštine u suradnji s ministarstvima, HGSS-om, nacionalnim parkovima, parkovima prirode, gradovima i općinama u okviru CEDRA Split - kazao je Krunoslav Malenica iz udruge Imaginacija, podsjećajući da je ovo nastavak ciklusa diskusija, predavanja i radionica pod nazivom Ti i ja, građani koje udruga realizira u programu Kluba Zona, kreirajući istraživanje o građanskom odgoju.