Social Impact: promijeni društvo

07_04_2015 / 10:00h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Social Impact Award
Social Impact: promijeni društvo

Otvoreno je najveće europsko natjecanje u društvenom poduzetništvu na području Hrvatske. Time se pruža prilika svim studentima i studenticama da ostvare svoje ideje, pokrenu start-up projekte i promijene svoje društveno okruženje.

Impact Hub Zagreb i Erste zaklada i ove godine pokreću najveće europsko natjecanje u društvenom poduzetništvu na području Hrvatske. Time pružaju priliku svim studentima i studenticama da ostvare svoje ideje, pokrenu start-up projekte i promijene svoje društveno okruženje prema vlastitim potrebama.

Razrađene ideje mogu se prijaviti putem internetske stranice Social Impact Award Hrvatska. Putem online prijavnice šalje se dokument u kojem je ideja razrađena i sažetak ideje, te se ispunjavaju informacije o timu i voditelju tima. Pobjednički projekti osvajaju novčane nagrade te ostvaruju profesionalnu podršku Impact Huba Zagreb kroz neograničeno članstvo tijekom tri mjeseca, kojim će imati podršku postojećih članova, poduzetnika i društvenih inovatora, kao i stručnog Impact Hub tima.

Pobjednici mogu prostor Impact Huba koristiti kao ured i prostor za razvoj ideje te za stvaranje poslovnih partnerstava i održavanje sastanaka. Timovi najboljih projekata osvajaju plaćeni put i boravak na dvije internacionalne konferencije, na kojima će sudjelovati pobjednici iz svih zemalja sudionica te razni stručnjaci iz područja društvenog poduzetništva.


Rok za prijavu: 22. travnja 2015.

Social Impact Award nije samo natjecanje, nego nudi kontinuiranu podršku projektima, omogućuje prepoznatljivost u zajednici te potiče na stvaranje poslovnih veza sa stručnjacima iz područja društvenog poduzetništva.

Više informacija može se potražiti ovdje.