Kako se snaći u medijima

10_09_2014 / 23:29h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Mario Vidić, arhiv
Kako se snaći u medijima

Prijave za Školu o medijima: Mladi u prostoru medija u organizaciji SKAC_ST otvorene su do 15. rujna, a Škola će se održati od 22. do 28. rujna u Sveučilišnoj knjižnici.

Do 15. rujna otvorene su prijave za Školu o medijima: Mladi u javnom prostoru medija u organizaciji Studentske udruge SKAC_ST – Studentski katolički centar Split, koja će se održati od 22. do 28. rujna u Sveučilišnoj knjižnici. Mjesta ima za 60 sudionika (dobne skupine između 18 i 30 godina) iz cijele Hrvatske a kriterij odabira će biti motivacija i dosadašnji društveni angažman.

Kroz sedam dana i jedanaest predavanja otvorenih za javnost, uz rad u grupama mladi će se upoznati sa načinima za kvalitetnu prezentaciju svog rada u medijima. Svoja iskustva će tako podijeliti, između ostalih, Damir Šarac, novinar Slobodne Dalmacije, Krešimir Macan, PR stručnjak, te Željka Markić iz Građanske inicijative U ime obitelji.

Participacija za sudjelovanje iznosi 80 kuna, dok sudionici koji nemaju osiguran smještaj trebaju uplatiti dodatnih 300 kuna za smještaj u studentskom domu Kampus.
Prijavni obrazac potražite na linku.

Facebook