Smotra splitskog Sveučilišta

11_12_2014 / 13:47h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: unist.hr
Smotra splitskog Sveučilišta

Smotra Sveučilišta u Splitu, na kojoj će Sveučilište budućim studentima predstaviti svoje sastavnice i ponudu studijskih programa, održat će se 12. i 13. prosinca na FESB-u.

Smotra Sveučilišta u Splitu, na kojoj će Sveučilište budućim studentima predstaviti svoje sastavnice i ponudu studijskih programa, održat će se 12. i 13. prosinca, u vremenu od 9 do 20 sati na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Ruđera Boškovića 32 (Sveučilišni kampus).

Svečano otvaranje održat će se u petak, 12. prosinca, s početkom u 11 sati u dvorani A100 na FESB-u, na kojem će studenti Umjetničke akademije izvesti prigodan kulturno-umjetnički program.

Zainteresirani će moći na jednom mjestu dobiti informacije o uvjetima upisa i dobiti odgovore na pitanja koja ih budu zanimala o pojedinim studijskim programima.

Kako bi se budući studenti bolje upoznali sa Sveučilištem, ove godine će putem virtualne šetnje, koja je dostupna na internetskoj stranici Sveučilišta, moći zaviriti u atrije, predavaonice, laboratorije, referade sastavnica te saznati sve potrebno kako upisati željeni studij.