Razvij rješenje za pametni grad!

22_10_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Smart City Challenge
Razvij rješenje za pametni grad!

Novčani nagradni fond iznosi 20.000,00 kn, a najbolji timovi ostvaruju direktan ulazak u poduzetnički inkubator i mentorsku podršku.

Otvorene su prijave za Smart City Challenge hackathon - mataronsko natjecanje multidisciplinarnih timova u razvoju inovativnih rješenja za pametne gradove. Hackathon počinje u subotu, 23. studenog u 10:00 sati, a završava 24. studenog u 10:00 sati. Prijaviti se možeš kao pojedinac - Natjecatelj, ili kao Tim. Tim ima minimalno jednog i maksimalno četiri Natjecatelja. Svaki Tim je obavezan imati bar jednog studenta, a timu se možeš pridružiti i na sam dan natjecanja.
Sudionici imaju 24 sata (bez pauze) za razvoj rješenja (prototipa) u jednom od sljedećih područja: Internet svari (IoT), pametni domovi i zgrade, pametni prijevoz, pametna proizvodnja, pametni okoliš, pametno zdravlje, pametni građani.
Novčani nagradni fond iznosi 20.000,00 kn, a najbolji timovi ostvaruju direktan ulazak u poduzetnički inkubator i mentorsku podršku.

Prijave su otvorene do 15. studenog, a prijaviti se možeš klikom na link. Iskustvo jednog od pobjedničkih timova prijašnjih godina pročitaj ovdje.

Hackathon
Smart City Challenge hackathon natjecanje je gdje se studenti, programeri, poduzetnici i dizajneri zainteresirani za stvaranje svog grada boljim mjestom, mogu okupiti u multidisciplinarnim timovima kako bi zajednički izgradili inovativna rješenja za pametnije gradove, uz podršku mentora. Održava se u sklopu Global Entrepreneurship Week-a, a organiziraju ga Studentski poduzetnički inkubator i Lil Code Lab.