Škola osnova računalnih mreža

22_02_2013 / 10:59h
Škola osnova računalnih mreža

Udruga mladih programera iz Splita – DUMP organizira još jednu edukaciju za lakše snalaženje u svijetu računala. Riječ je o ciklusu pod nazivom Škola osnova računalnih mreža. Za pohađanje edukacije nije potrebno nikakvo predznanje.

Udruga mladih programera iz Splita – DUMP organizira još jednu besplatnu edukaciju za lakše snalaženje u svijetu računala. Riječ je o ciklusu pod nazivom Škola osnova računalnih mreža koji će polaznicima približiti pojam kućne mreže računala te ih podučiti kako žično i bežično povezati računala i potom spojiti cijelu mrežu na Internet. Također, naučit će i kako zaštititi svoju mrežu od uljeza. Za pohađanje edukacije nije potrebno nikakvo predznanje.

Ova edukacija nastavak je uspješnog niza sličnih programa koji su do sada provedeni u organizaciji udruge DUMP. Predavači su redom članovi ove uspješne splitske udruge koji nesebično i besplatno dijele svoje znanje na pristupačan i netipičan način koji se do sada pokazao jako uspješnim na već održanim ciklusima na temu osnova programiranja i razvoja web stranica i desktop aplikacija.

Predavanja počinju 02. ožujka 2013. i održavat će se subotom popodne od 17h na FESB-u (amfiteatar A102).

www.dump.hr.