Skaville: Otkazala dva benda

20_07_2012 / 01:49h
Skaville: Otkazala dva benda

Samo tjedan dana prije početka Skaville festivala organizatori su se suočili sa otkazivanjem dvaju bendova, no uspjeli su naći zamjene koje ne bi trebale razočarati...

Samo tjedan dana prije početka Skaville festivala organizatori su se suočili sa otkazivanjem dvaju bendova, no uspjeli su naći zamjene koje ne bi trebale razočarati sve koji su naumili od 26. do 29. srpnja doći na novu festivalsku lokaciju – u kamp Martinska pored Šibenika.

Grčki bend Les Skartoi nastup je otkazao zbog prepirke unutar benda, a Jokerface zbog prometne nesreće jednog od članova benda. Nova festivalska imena su: Joke i Skaputnik. Eksplozivan francuski bend Joke dokazano je ime na našim prostorima s obzirom na česta gostovanja i turneje te suradnje sa bendovima poput St!llnessa i Antenata. Skaputnik je jedan od ponajboljih austrijskih glazbenih prozivoda čiji pulsirajući beatovi, zavodljive melodije, instrumentalne dionice i raznovrsnost puhačke sekcije oduševljavaju publiku još od 2005. godine.

Festivalske ulaznice po cijeni od 150 kuna možete pronaći u pretprodaji na [email protected], dok će na ulazu cijena biti 160 kuna. Cijena dnevne ulaznice iznosi 100 kuna, a u cijenu karte uključeno je i besplatno kampiranje.

www.skaville.org