Skaville: Dance the ska!

19_06_2012 / 00:47h
Skaville: Dance the ska!

Poznati su svi izvođači na šestom Skaville festivalu koji će se održati u kampu Martinska pored Šibenika od 26. do 29. srpnja. Kao i svake godine, petak i subota dani su ispunjeni bendovima...

Poznati su svi izvođači na šestom Skaville festivalu koji će se održati u kampu Martinska pored Šibenika od 26. do 29. srpnja. Kao i svake godine, četvrtak je rezerviran za ska party dobrodošlice, petak i subota dani su ispunjeni bendovima, a nedjelja ostaje dan za odmor.

Iz Italije stižu Jokerface inspirirani tradicionalnim ska zvukom 60-ih godina, NH3 koji slove kao vrh talijanske punk i ska scene te Los Fastidios koji uspješno plove i streetpunk i ska vodama. Deveteročlanu grčka postava Les SkartOi! nazivaju rocksteady orkestrom, a vodeći mađarski ska i reggae glazbenici čine The Mighty Fishers čiji se zvuk proteže od tradicionalnog rocksteadya do ranog reggaea i lover’s rocka. The Resignatorsi su sedmeročlana australska ska atrakcija pogonjena trubom, trombonom i žestokim gitarističkim pyscho ritmovima. Iz Srbije dolazi ZAA, a domaće boje branit će ST!llness, Postolar Tripper, Pleska i Justin’s Johnsons.

Festivalske ulaznice po cijeni od 150 kuna možete pronaći u pretprodaji na [email protected], dok će na ulazu cijena biti 160 kuna. Cijena dnevne ulaznice iznosi 100 kuna, a u cijenu karte uključeno je i besplatno kampiranje.