SKAC-ove studentske igre

21_08_2015 / 10:00h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Skac Split /Fb
SKAC-ove studentske igre

Studentska udruga SKAC_ST treću godinu za redom organizira projekt SKAC igre koji je dio ljetnog programa udruge. Igre će se održati od 6. do 12. rujna.

Studentska udruga SKAC_ST treću godinu za redom organizira projekt SKAC igre koji je dio ljetnog programa udruge. Igre će se održati od 6. do 12. rujna, a riječ je o projektu studenata i mladih radnika grada Splita koji pruža mladima sedam dana aktivnog provođenja kvalitetnog slobodnog vremena putem intelektualnih i rekreativnih sadržaja.

Raznoliki program podijeljen je u nekoliko kategorija, pa je za klasične sportove rezervirana nedjelja 6. rujna u vremenu od 14 do 17:30 h, igrama na vodi posvećen je ponedjeljak 7. rujna (16 – 20 h), a tradicionalne igre održat će se u srijedu 9. rujna u vremenu od 17 do 20 sati. Četvrtak 10. rujna rezerviran je za Potragu x (17:00 – 20 h), petak za program SKAC intelect (18 – 22 h), a za posljednji dan igara ostavljen je volonterski maraton, koji će započeti u 18 h.

Sudjelovati mogu mladi od 18 do 30 godina, a prijaviti se može osam timova, pri čemu svaki tim broji šest članova od čega su minimlno dvije djevojke. Iznos participacije je 30 kn po osobi (180 kn po timu), a prijave za sve zainteresirane otvorene su do srijede 2. rujna, ili do ispunjenja kvote. Svi upiti mogu se poslati na [email protected]

Više informacija može se potražiti na Facebooku.