Turneja sinjske kulture

24_04_2014 / 17:30h  |  Autor: I.Z.
Turneja sinjske kulture

Sinjani će ove nedjelje u sklopu projekta pod nazivom Čuvaj se sinjske ruke u kninskom klubu A3 predstaviti aktivnosti na području kulture mladih - film Borisa Ivkovića, udruge S.U.K. i S.K.U.P., časopis UGLAS te bend M.O.R.T..

Sinjska kultura ide na turneju! U sklopu projekta pod nazivom Čuvaj se sinjske ruke Sinjani će ove nedjelje (27. 4.) u kninskom klubu A3 predstaviti aktivnosti na području kulture mladih.

Druženje će započeti u 16:30 popodnevnom projekcijom filma Borisa Ivkovića (poznatijeg pod imenom Bore Lee) Duboki tragovi zla, nakon koje od 18:30 slijedi prezentacija sinjskih udruga mladih S.U.K. (Sinjska umjetnička komuna) i S.K.U.P. (Sinjski kulturni urbani pokret) te časopisa UGLAS (Umjetničko glasilo Sinja), a finale večeri će biti od 20 sati uz nastup sinjskog benda u usponu M.O.R.T.. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Čuvaj se sinjske ruke suradnički je projekt sinjskih udruga S.K.U.P. i S.U.K., financiran kroz Clubture kojim udruge žele razvijati i unaprjeđivati dosadašnje aktivnosti ali i predstaviti svoj rad široj javnosti, uz suradnju sa srodnim udrugama iz drugih lokalnih jedinica.