Seksi odjeća u Zoni

30_12_2014 / 18:01h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Jakov Sladojević
Seksi odjeća u Zoni

Prvo događanje u Info zoni u 2015. godini bit će otvaranje modne izložbe studenta Jakova Sladojevića, čije ilustracije prikazuju hladnu erotiku, igru toplog i hladnog i elemente burleske.

Prvo događanje u Info zoni u 2015. godini bit će otvaranje modne izložbe Jakova Sladojevića, čije ilustracije prikazuju hladnu erotiku, igru toplog hladnog i elemente burleske. Izložba će se otvoriti u Info zoni u subotu, 3. siječnja, u 19 sati.

Jakov svoje kreacije crta u stilu pop-arta, osvrće se na pop kulturu i pop ikone današnjice. Dizajnira BDSM (Bondage - Discipline - Submission - Masochism) seksi odjeću, ali i glamuroznu komercijalnu odjeću s naglaskom na seksipil. Svoj rad upotpunjuje i dizajnom tekstila.

Već s osam godina znao je da želi biti modni dizajner te je danas, s 22 godine, stipendist Grada Splita i odličan student treće godine Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu, smjer Tekstilni i modni dizajn. Svoje radove već je izlagao na skupnim izložbama, no ovo će mu biti prva samostana izložba.