Split se opet kači na filmove

25_05_2013 / 14:56h
Split se opet kači na filmove

Split će opet oživjeti šušur Festivala mediteranskog filma. Neće nedostajati filmova dugog i kratkog metra, dokumentaraca i partija, a neće izostati ni prošle godine uveden nulti dan koji će na plažu Bačvice ponovno dovesti besplatno kino.

Ljetno kino Bačvice i kinoteka Zlatna vrata i ove će godine biti popularna destinacija za sve koji se žele zakačiti na filmove – Split će od 08. do 15. lipnja opet oživjeti šušur Festivala mediteranskog filma.

Šesto po redu izdanje festivala donosi pregršt atraktivnih naslova poput španjolskog Blancanieves, izraleskog Fill the Void, talijanskog Bella Addormentata te francuskih Hand in Hand i Cycling with Moliere, uz domaće atribute Gangster te voli te omnibuse Košnice i Zagrebačke priče vol. 2.

Ove godine imati ćemo se priliku družiti sa redateljicama Elinom Psykou, Željkom Sukovom, Majom Miloš te Elmom Tataragić, selektoricom Sarajevo Film Festivala.

Više detalja o programu FMFS-ovci najavljuju za sljedeći tjedan, ali sigurno je da neće nedostajati filmova dugog i kratkog metra, dokumentaraca i partija, a neće izostati ni prošle godine uveden nulti dan (07. lipnja) koji će na plažu Bačvice ponovno dovesti besplatno kino.