Organizirano informiranje mladih

17_01_2012 / 16:50h
Organizirano informiranje mladih

Info zona organizira jednodnevni seminar namijenjen predstavnicima organizacija, institucija i neformalnih skupina zainteresiranih za uspostavu suradnje s ciljem informiranja mladih u lokalnim sredinama na području Dalmacije...

Kvalitetno informiranje mladih pretpostavka je njihova optimalnog individualnog razvoja i djelovanja, no tek se posljednjih nekoliko godina tom području rada s mladima posvećuje dovoljna pozornost.

Info zona ponovno organizira jednodnevni seminar namijenjen predstavnicima organizacija, institucija i neformalnih skupina zainteresiranih za uspostavu suradnje s ciljem informiranja mladih u lokalnim sredinama na području Dalmacije. Bit će to još jedna prilika za prenošenje znanja i višegodišnjeg iskustva Info zone u uspješnoj realizaciji projekta Informativnog centra za mlade te internetskih, radijskih i televizijskih projekata.

Seminar će se održati 28. siječnja, a prijave za sudjelovanje otvorene su do 24. siječnja na linku. Ovisno o broju sudionika organizator će biti u mogućnosti refundirati troškove prijevoza.