Najavljen jubilarni Seasplash

13_03_2012 / 23:57h
Najavljen jubilarni Seasplash

Na 10. jubilarnom Seasplash festivalu koji se održava na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule nastupit će legendarni reggae punk rockeri Ruts DC, britanska reggea-dub atrakcija Dreadzone i poznati dub sastav Vibronics.

Na 10. jubilarnom Seasplash festivalu koji se održava od 19. do 22. srpnja 2012. na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule nastupit će legendarni reggae punk rockeri Ruts DC, britanska reggea-dub atrakcija Dreadzone i poznati dub sastav Vibronics.

Seasplash je i ove godine najavljuje idealno festivalsko ljetovanje: četiri dana besplatnog organiziranog kampinga i cjelodnevnog glazbenog programa koncerata, dj-eva, vj-eva i soundsystema na pet pozornica, dnevne programe na plaži, zabave na brodovima, popratni kulturni program, rasta basket cup, radionice...

Ulaznice možete kupiti u Ticket Pro sustavu. Prvih 100 ulaznica prodaje se po cijeni od 200 kuna, zatim će se do kraja ožujka prodavati za 220 kn pa kroz travanj za 250 kn, kroz svibanj za 280 kn te potom do 19. srpnja za 310 kuna.

www.seasplash.net