Saznaj što je EGM

22_10_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Saznaj što je EGM

Na pitanje što je Europska godina mladih (i još neka pitanja) odgovore možeš dobiti na webinaru EU godina mladih koji će se održati online putem ZOOM-a.

Znaš li da je Europska komisija proglasila 2022. godinu Europskom godinom mladih (EYY 2022) i da se EYY obilježava kroz aktivnosti u državama članicama, regionalnim i lokalnim tijelima, organizacijama mladih i sa samim mladima?
Mlade osobe tijekom EYY 2022 imaju brojne mogućnosti za stjecanje novih znanja, vještina i kompetencija za svoj profesionalni razvoj te za jačanje građanskog angažmana u oblikovanju budućnosti Europe.

Želiš znati koja je uloga mladih u izgradnji bolje, zelenije, uključivije i digitalnije budućnosti? Koje su sve prilike i aktivnosti dostupne mladima diljem Hrvatske i Europe? Zanima te koja je uloga mladih i organizacija mladih u okviru EU godine mladih? Što Europska Unija poduzima za mlade? Koja je uloga Mreže mladih Hrvatske u okviru EU godine mladih?

Na ova pitanja (i još neka) odgovore možeš dobiti na webinaru EU godina mladih koji će se održati online putem ZOOM-a na datum 27. listopada s početkom u 11:00.

Za sudjelovanje te trebaš ispuniti prijavni obrazac na poveznici.