Šaroliki travanj u Kocki!

01_04_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Šaroliki travanj u Kocki!

Mjesec u Kocki donosi koncert kultnih Pasa, Gustafe, Lambdu i brojne druge, a bit će i kviza i izložbe origamija.

Klub Kocka za travanj predstavlja šarolik program uz koncerte, izložbe radova, kvizove znanja, origami tečaj i partije.

Tako će mjesec u Kocki započeti prvoaprilskim rave partijem Back2Rave, a dan kasnije 2. travnja svi ljubitelji legendarnog benda Pasi imat će priliku svjedočiti jednom od njihovih posljednjih nastupa, koji će okupiti sve glazbenike koji su sudjelovali u dvadesetogodišnjoj karijeri jednog od najboljih punk bendova s ovih prostora.

Petak 8. travnja ugostit će producenticu Electric Grimoire uz industrial/rave/Slav zvukove, a dan nakon iz Istre stižu Gustafi, uz podršku sastava Saša21 (ex-Kud idijoti).

Polaznici tečaja origamija imat će izložbu svojih radova koja će biti otvorena 11. travnja u 20 sati, a novi origami tečaj održavat će se srijedom 13., 20. i 27. travnja. Kockin kviz znanja se nastavlja pa se tako svi zainteresirani mogu uključiti i osvojiti zanimljive nagrade 14. i 28. travnja.

Kao jedan od DJ-eva s najdužim stažom u Kocki, DJ Shakal von Njoč će uz podršku tajnovitih mladića pripremiti hip-hop događanje u petak 15. travnja, a idući dan Radio Esplendor dovodi Legalize Lambada&Friends na house večer u Kockinom hodniku.

Češki stoner bend Lambda u srijedu 20. travnja će zabrujati Kockom, a na trance party 22. travnja SasoMange donosi svoj soundsystem da rastrese betonske zidove. Atheist rap će 23. travnja počastiti splitsku publiku punk repertoarom, a kraj mjeseca obilježit će ZloSTavljanje 29. travnja, te već poznati Kockin Beatslap party 30. travnja.

Program Kocke može se pratiti i na Facebooku.