Sajam stipendija u znaku Kanade

01_10_2013 / 15:23h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Sajam stipendija
Sajam stipendija u znaku Kanade

Kanada će biti zemlja partner Sajma stipendija i visokog obrazovanja koji se održava u Zagrebu i Rijeci. Osim Kanade, na Sajmu će izlagati više od 55 institucija iz 11 zemalja... Sajam će se 28. listopada preseliti online.

Kanada će biti zemlja partner Sajma stipendija i visokog obrazovanja, koji će se održati u utorak, 15. listopada 2013. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu i u četvrtak, 17. listopada 2013. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Sve informacije o programu Sajma dostupne su na www.stipendije.info/hr/sajam i www.facebook.com/trazim.stipendiju.

Osim Kanade, na Sajmu će izlagati više od 55 institucija iz 11 zemalja koje će pružati informacije o studijskim programima, programima stipendiranja, standardiziranim ispitima za studij u inozemstvu i tečajevima stranih jezika.

Kanada je među najpopularnijim zemljama na svijetu za studiranje te privlači više od 200.000 međunarodnih studenata. Kanadu će na Sajmu predstaviti Kanadsko veleposlanstvo, tri visoka učilišta te renomirani profesori sa Sveučilišta u Torontu i Sveučilišta u Saskatchewanu. Sajam će također ugostiti ugledne predstavnike poslovne zajednice u Hrvatskoj koji su ujedno alumniji kanadskih sveučilišta, a koji će sudjelovati u panel raspravi o prednostima kanadskog obrazovnog sustava.

Sajam će se 28. listopada preseliti online

Online Sajam stipendija i visokog obrazovanja omogućuje interaktivno virtualno predstavljanje studijskih programa, stipendija, studentskih kredita, tečajeva stranih jezika, programa cjeloživotnog učenja i usavršavanja te popratnih usluga za studiranje u Hrvatskoj i inozemstvu izlagačima i posjetiteljima koji nisu u mogućnosti sudjelovati na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu i Rijeci.

Online Sajam će trajati od 28. listopada 2013. do 30. travnja 2014.