Sajam školovanja u inozemstvu

03_11_2015 / 11:12h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: bhvedu.com
Sajam školovanja u inozemstvu

Organizacija BHV Education organizira 5. po redu Sajam školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije a održat će se u Zagrebu 6. i 7. studenog te u Splitu 10. studenog 2015.

Organizacija BHV Education organizira 5. po redu Sajam školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije a održat će se u Zagrebu i Splitu. Na Sajam su pozvani osnovnoškolci, srednjoškolci i studenti te će im se predstaviti mogućnosti za pripremu za studij te odlazak na studij u inozemstvu a studentima će se između ostalog predstaviti i fakulteti koji nude mogućnost studija uz rad.

Splitski Sajam održat će se u 10. studenog 2015. od 10 do 17 sati u 3. Gimnaziji a sudjelovat će Sussex Downs College iz Velike Britanije, Swiss Education Group, Zealand Institute of Business and Technology iz Danske, Via University College također iz Danske i Alpha College of English iz Dublina.

Zagrebački Sajam trajat će dva dana, održava se 6. i 7. studenog u hotelu Sheraton - prvog dana od 13 do 18 h i drugog od 10 do 18 h. te će okupiti predstavnike niza privatnih i državnih škola te fakulteta iz Europe i ostatka svijeta.

Više informacija može se pronaći na linku.