Sajam školovanja u inozemstvu

04_11_2014 / 13:25h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: everystockphoto.com
Sajam školovanja u inozemstvu

Četvrti međunarodni sajam školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije održat će se u Splitu, u petak 7.11.2014., u hotelu Atrium od 13 do 18 h.

Četvrti međunarodni sajam školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije održat će se u Splitu, u petak 7.11.2014., u hotelu Atrium od 13 do 18 h, u organizaciji konzultantske tvrtke BHV Education.

Na Sajmu će se predstaviti škole jezika, srednje škole, te više od dvadeset fakulteta iz inozemstva, a posjetitelji će dobiti odgovore na sva pitanja o srednjoškolskom obrazovanju, preddiplomskom i diplomskom studiju, MBA, doktorskom studiju, online studiju i kvalitetnim tečajevima jezika. Također, bit će prezentirane i brojne mogućnosti školovanja uz rad.

BHV Education ove godine dovodi u Hrvatsku trideset inozemnih obrazovnih institucija koje će se predstaviti svima koji žele kvalitetno internacionalno obrazovanje i karijeru te mogućnost besplatnog studija na partnerskim sveučilištima u Danskoj, kao i studij uz osigurane i povoljne studentske kredite u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj. Srednjoškolcima BHV Education nudi stipendiju za završetak srednje škole u Japanu.

BHV Education najstarija je konzultantska tvrtka u Hrvatskoj koja već 20 godina mlade ljude upućuje na školovanje u najbolje obrazovne institucije svijeta. Osim u Splitu, Sajam će se održati i u Zagrebu - 8. 11. u hotelu Sheraton.