Sajam inozemnog obrazovanja

06_11_2013 / 13:43h  |  Autor: I.Z.
Sajam inozemnog obrazovanja

Međunarodni sajam školovanja i karijere u inozemstvu predstavit će prestižne inozemne obrazovne institucije, mogućnosti nastavka školovanja, stipendije i plaćene prakse u inozemstvu.

Međunarodni sajam školovanja i karijere u inozemstvu predstavit će prestižne inozemne obrazovne institucije, mogućnosti nastavka školovanja, stipendije i plaćene prakse u inozemstvu. U Splitu će se održati u petak (8.11.) od 13 do 18 sati u hotelu Atrium, a u Zagrebu idućeg dana u hotelu Sheraton.

Predstavit će se elitne srednje škole iz Oxforda, Cambridgea, Londona, Berlina i Salzburga; škole jezika iz Dublina, Londona i New Yorka; državno sveučilište iz Canterburya koje omogućuje dobivanje studentskog kredita za čitav studij; četiri akulteta iz Danske koji nude besplatan studij na engleskom; četiri prestižna fakulteta iz Švicarske za studij hotelijerstva, kulinarstva i turizma; MBA programi u Londonu, Genevi i Barceloni; državni koledž iz Toronta koji omogućava studij uz rad i useljenje u Kanadu te programi srednjoškolske razmjene i programi stručne prakse i volontiranja u inozemstvu.

Za individualne konzultacije sa predstavnicima škola, fakulteta i sveučilišta potrebno je rezervirati termin na [email protected] ili na broj telefona 099 614 5555.