Sajam EU studija i karijera

18_12_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: politico.eu
Sajam EU studija i karijera

Sajam EU studija i karijera 2021 kojeg organizira Politico, globalna novinska organizacija, održat će se online 4. i 5. veljače 2021. godine. Sudjelovanje je besplatno, a cilj je pomoći sudionicima u njihovim budućim koracima u karijeri.

Sajam EU studija i karijera 2021 kojeg organizira Politico, globalna novinska organizacija, održat će se online 4. i 5. veljače 2021. godine.

Na ovom sajmu se svake godine okupljaju najbolja svjetska sveučilišta i organizacije sa najboljim studentima i mladim profesionalcima koji svoju budućnost vide u poljima EU odnosa, međunarodnih odnosa, političkih znanosti, poslovanja, ekonomije, javne politike, javnih poslova i prava.

Tijekom dva dana sajma imat ćete priliku prisustvovat raznim interaktivnim sesijama, uključujući seminare, radionice, pojedinačne sastanke i prepun program online aktivnosti koje će vas osnažiti za ulogu budućih europskih lidera.
Između ostaloga, na dnevnom redu se nalaze:
• prezentacije prilika za zaposlenje/pripravništvo koje nude POLITICO Europe, Axel Springer, Europska komisija…
• Razgovori uživo s vodećim sveučilištima i timom mladih ambasadora
• Webinari koje će voditi predstavnici Sveučilišta Johns Hopkins, The London School of Economics and Political Science, ESN-a, AIESEC-a, EPSO-a (Europski ured za odabir osoblja), EFSA-a (Europska agencija za sigurnost hrane) i mnogi drugi.

Sudjelovanje je besplatno, a cilj je pomoći sudionicima u njihovim budućim koracima u karijeri.

Svi zainteresirani trebaju se unaprijed prijaviti za sudjelovanje OVDJE.

Više informacija na eurodesk.eu.