Kreće Klub mladih hejtera Žugaj!

27_10_2014 / 12:03h  |  Autor: I.Z.
Kreće Klub mladih hejtera Žugaj!

S radom kreće Klub mladih hejtera Žugaj! kojem doprinijeti mogu svi mladi aktivisti i kreativci koji žele raditi na rješavanju problema koje percipiraju u Splitu - novinari, fotografi, snimatelji i svi oni koji žele artikulirati svoje nezadovoljstvo.

S radom kreće Klub mladih hejtera Žugaj!. Njegovom radu mogu doprinijeti svi mladi aktivisti i kreativci koji žele raditi na rješavanju problema koje percipiraju u gradu Splitu. Prvi sastanak Kluba održat će se u Info zoni, u četvrtak (30. 10.), u 19:30.

>> Prati najave događanja u Zoni na infozona.hr/program

U multidisciplinarnom timu mjesta će biti za novinare, fotografe, snimatelje i sve mlade koji žele artikulirati svoje nezadovoljstvo. Na sastancima će raspravljati o problemima koje percipiraju u svom gradu te dogovarati načine kako doprinijeti njihovom rješenju - medijskom objavom, aktivističkim videom, slanjem dopisa nadležnim službama, intervencijom u prostoru, performansom ili na neki drugi način.

Info zona od 2009. godine razvija web platformu Žugaj!, no teme su se do sada uglavnom fokusirale samo na komunalna pitanja. Radom Kluba mladih hejtera Žugaj! unaprijedit će se usluge web platforme, snažnije djelovati izvan interneta, znatno proširiti područje interesa korisnika te još konkretnije doprinijeti rješavanju problema.