S posterom u Bruxelles

12_04_2013 / 20:01h
S posterom u Bruxelles

Eurodesk je na europskoj razini pokrenuo kampanju u povodu Europske godine građana. U sklopu kampanje otvoren je natječaj za kreiranje postera, a autori tri najbolja rada bit će nagrađeni putovanjem u Bruxelles.

Eurodesk je na europskoj razini pokrenuo kampanju right2move u povodu Europske godine građana. U sklopu kampanje otvoren je natječaj za kreiranje postera u kojem mogu sudjelovati mladi između 18 i 30 godina koji imaju iskustvo sudjelovanja u programima mobilnosti (Erasmus, Leonardo Da Vinci, Comenius...) ili u programu Mladi na djelu.

Zadatak je kreirati poster koji odgovara na pitanje - Kako je iskustvo mobilnosti utjecalo na vaše osjećaje kao europskoga građanina? (How has the right2move shaped your feelings as European citizen?) te ga prijaviti do 13. travnja.

Autori tri najbolja rada bit će nagrađeni putovanjem u Bruxelles, gdje će sudjelovati u trodnevnoj manifestaciji Yo!Fest u Europskom tjednu mladih krajem svibnja, a deset najviše ocijenjenih postera bit će izloženi ispred zgrade Europskog parlamenta tijekom tjedna mladih.

www.mobilnost.hr