S kauča uči o Erasmusu

16_10_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Facebook
S kauča uči o Erasmusu

SALTO resursni centar poziva na Massive Open Online Course o Erasmus+ programu. Online tečaj namijenjen je svima koji žele razvijati projekte s mladima. Rok za prijavu je 28. listopada 2016.

SALTO resursni centar za participaciju zajedno s 9 nacionalnih agencija razvili su Massive Open Online Course (MOOC) o Erasmus+ programu s posebnim naglaskom na KA1 (Razmjene mladih, Europska volonterska služba i Mobilnost osoba koje rade s mladima). 

MOOC će svima zainteresiranima pružiti osnovne informacije o korištenju različitih mogućnosti financiranja i ispunjavanja uvjeta za financiranje međunarodnih projekata u okviru Razmjena mladih, Europske volonterske službe, Mobilnosti osoba koje rade s mladima i Strukturiranog dijaloga.

Sudionici će čuti i primjere dobre prakse te dobiti korisne savjete za razvoj kvalitetnih projekata, kao i priliku za stvaranje mreže s drugim sudionicima tečaja.

Modul 1 obuhvaća Uvod u Erasmus + Mladi na djelu, tema modula 2  je KA1 - Razmjene mladih, modula 3 KA1 - Europska volonterska služba, modula 4 KA1 - Mobilnost osoba koje rade s mladima, modula 5 KA3 - Strukturirani dijalog i modula 6 Postupci za prijavu.

Rok za prijavu: 28. listopada 2016.

Više informacija i prijave na: www.salto-youth.net.