S faxa na posao - u Kanadi

21_04_2013 / 22:21h
S faxa na posao - u Kanadi

BHV Education nudi posredovanje pri upisu na 12 kanadskih koledža sa atraktivnim studijskim programima. Sve informacije o procesu apliciranja na studij u Kanadi možete saznati na prezentaciji u Info zoni.

BHV Education nudi posredovanje pri upisu na 12 kanadskih koledža sa atraktivnim studijskim programima koji nakon diplome omogućuju zaposlenje sa trogodišnjom radnom dozvolom. Za vrijeme studija postoji mogućnost dobivanja djelomičnih stipendija i rada na pola radnog vremena, a za čitavo vrijeme studiranja bliska obitelj stranih studenata može boraviti u Kanadi. Atraktivne ponude za studente posljedica su namjere kanadske Vlade da u idućih deset godina primi 450 tisuća internacionalnih studenata.

Sve informacije o procesu apliciranja na studij u Kanadi možete saznati na prezentaciji u Info zoni u ponedjeljak 29. travnja u 16h. Na istoj prezentaciji možete dobiti i informacije o radnim programima SWAP Work Canada i Caregiver Canada. Zbog velikog interesa javnosti, mjesto na prezentaciji neophodno je rezervirati na [email protected].

www.bhvedu.com