Rundek Cargo Trio i 2. i 3. 10.!

30_09_2015 / 13:11h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Mavena / Press
Rundek Cargo Trio i 2. i 3. 10.!

Zbog velikog interesa splitske publike koncert Rundek Cargo Tria održat će se, osim u petak, 2. listopada, i u subotu, 3. listopada u amfiteatru Doma mladih u Splitu, također s početkom u 21 h.

S obzirom na to da je koncert za petak, 2. listopada, rasprodan u rekordnom roku, udruga Mavena - 36 njezinih čuda, organizator koncerta, dogovorila je još jedan susret s Darkom, Isabel i Ducom - Rundek Cargo Triom - na istom mjestu ali dan kasnije, u subotu 3.10. u 21 h.

Ulaznice za ovaj koncert neće biti u pretprodaji, nego se mogu rezervirati na mail [email protected] i kupiti na ulazu u amfiteatar na dan koncerta, od 19 do 21 sat. Rezervaciju je potrebno napraviti što prije jer je broj mjesta ograničen.

Dom mladih odabran je kao prostor sjajnog potencijala koji se trudi postati centar suvremenih kulturnih događanja u gradu Splitu, a Rundek Cargo Trio, kao i svojim stihovima i glazbom, uvijek aktivistički pokušava pomoći lokalnim projektima i težnjama za kreiranjem boljeg društva. Darko je uz to odabrao ovaj prostor i jer u njemu može imati direktan kontakt sa splitskom publikom.