Riješite dileme mape Splita

23_01_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Riješite dileme mape Splita

Volonteri angažirani na izradi novog izdanja drugačije mape Splita traže sugestije sugrađana u rješavanju dilema u izboru lokalnih priča i drugih pitanja iz života grada.

Volonteri angažirani na izradi novog izdanja drugačije mape Splita traže sugestije sugrađana u rješavanju dilema u izboru najuspješnijih splitskih sportaša i glazbenika, najzanimljivijih lokacija i lokalnih priča i drugih pitanja iz života grada. Sugestije je moguće upisati na mapa.infozona.hr, gdje je dostupno i više informacija o projektu MyMap Split.

- Iako smo dobili izvrsne reakcije na prošlogodišnje izdanje mape koja je podijeljena u više od 50 tisuća primjeraka, u novom izdanju pripremamo niz novina koje će mapu učiniti još kreativnijom, informativnijom, zabavnijom, korisnijom i atraktivnijom. Posebnost mape i dalje će biti činjenica da sadržaj kreiraju mladi volonteri, koji sami biraju restorane, kafiće i dodatne sadržaje koji gostima prenose korisne informacije i pričaju priču o životu lokalaca - objašnjava Anđela Prnjak, voditeljica projekta MyMap Split, napominjući da će mape i ove godine za turiste i goste biti besplatne.