Retro zvuk na Zvončacu

19_04_2013 / 09:54h
Retro zvuk na Zvončacu

Raphael Wressnig & Enrico Crivellaro Organic Combo Trio nastupit će na Zvončacu u sklopu svoje mini turneje gdje će predstaviti svoj spoj starog i novog zvuka. Možete dobiti ulaznicu...

L-Club na Zvončacu je ovaj petak pripremio pravu glazbenu poslasticu za sve zaljubljenike u retro zvuk - internacionalna blues, jazz, jive & soul atrakcija Raphael Wressnig & Enrico Crivellaro Organic Combo Trio nastupit će na Zvončacu u sklopu svoje mini turneje gdje će predstaviti svoj spoj starog i novog zvuka.

Ovaj sastav čine jedan od najpoznatijih jazz orguljaša na Hammond B3 orguljama Raphael Wressnig (In Between - nominacija za Najbolji jazz album 2004. te nominacija za Najboljeg jazz izvođača 2007. i 2010. godine), talijanski gitarist Enrico Crivellaro (nominacija za Najboljeg swing gitaristu 2002. i nominacija za Najboljeg suvremenog gitaristu 2004. godine) te bubnjar Silvio Berger koji je, između ostalih, surađivao sa Chaka Khanom, José Carrerasom i Joe Zawinulom.

Ulaznice su 40 kuna u pretprodaji u caffe baru Bifora, caffe baru Fluid i u L- Clubu, a na ulazu 70 kuna. Možda ih možete i dobiti ako u naš fb inbox pošaljete ime i prezime ;)