Razvij start-up za zaštitu baštine

01_09_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: startupschool.ecapital.it
Razvij start-up za zaštitu baštine

Objavljen je drugi po redu javni natječaj za prijave u Ecapital Culture Adriatic Start Up School, školu namijenjenu mladima koja ima za cilj zaštitu kulturne baštine. Rok za prijavu je 15.9.2016.

Objavljen je drugi po redu javni natječaj za prijave u Ecapital Culture Adriatic Start Up School, školu namijenjenu mladima koja ima za cilj unapređenje kulturne baštine.

Fondacija Marche, Gospodarska komora Ancone, Politehnički Univerzitet Marche, Grad Ancona i institut ISTAO, uz podršku Intese Sanpaolo, međunarodne talijanske bankarske grupe čija je članica i Privredna banka Zagreb (PBZ), objavili su javni natječaj za prijave u Ecapital Culture Adriatic Start Up School.

Svoje poslovne ideje za pokretanje start-up projekata koji doprinose zaštiti kulturne baštine mogu prijaviti kandidati do 40 godina starosti, i to iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Albanije, Grčke i Italije.

Odabir najuspješnijih bit će obavljen do 30. rujna 2016. godine, a predavanja i radionice održat će se u Anconi, u razdoblju između 17. listopada i 16. prosinca 2016. godine.

Rok za prijavu: 15. rujna 2016.

Više informacija na startupschool.ecapital.it.