Protiv, za bolji Studentski centar!

20_01_2012 / 14:04h
Protiv, za bolji Studentski centar!

U ionako zamršenu situaciju oko izbora novog ravnatelja Studentskog centra umiješao se i sveučilišni Studentski zbor otvorenim protivljenjem reizboru dosadašnjoj ravnateljice.

U ionako zamršenu situaciju, opterećenu sumnjom u namještanje natječaja za izbor novog ravnatelja Studentskog centra Sveučilišta u Splitu, umiješao se i sveučilišni Studentski zbor otvorenim protivljenjem reizboru dosadašnjoj ravnateljice, Gordane Raos.

 - Nakon duge i opsežne rasprave skupštine Studentskog zbora donesena je jednoglasna odluka da se Raos ne podrži. Razina studentskog standarda je nezadovoljavajuća, predloženim programom rada Raos nije prepoznala lošu razinu usluga te se da zaključiti da pod njezinim vodstvom Centar neće napraviti značajne iskorake u rješavanju problema. Stalno povećanje rashoda za zaposlene uz stagnaciju i smanjenje prihoda Centra uz ogromno smanjenje rashoda za tekuće i investicijsko održavanje jasno upućuje na nepostojanje vizije podizanja razine studentskog standarda na Sveučilištu u Splitu – prenosi index.hr pismo upućeno Senatu, a u kojem Studentski zbor izražava nezadovoljstvo studentskom prehranom, smještajem i lošim financijskim poslovanjem.